Posem les persones al centre.

La missió de Profectus Living és la d'empoderar persones i organitzacions per aconseguir un progrés sostenible.

Coneix l'Equip

Sergi Padulles_ed

Sergi Padullés Cubino

Fundador
Enginyer en Organització Industrial amb experiència en empresa internacional, consultoria i start-up. Co-fundador d'una start-up digital en el sectors del benestar i de la casa intel·ligent. Apassionat de negocis, estratègia, marketing, optimització de processos i innovació. Durant el temps lliure li agrada descobrir nous llocs, viure noves experiències i córrer a la muntanya.
Albert Garrido_ed

Albert Garrido

Fotògraf
Fòtograf especialitzat en fotografia d'interiorisme, arquitectura, i tours virtuals. Ha treballat per a immobiliàries, interioristes, arquitectes, enginyers i grans empreses de construcció. Acreditat com a fotògraf de confiança de Google per a la realització de tours virtuals a Google Maps. Durant el temps lliure li agrada gaudir de la natura acompanyat de la seva càmera.
Driving Sunset

Vols col·laborar?

Contacta'ns!
Si exerceixes com a coach de vida, coach executiu, consultor o si la qualitat i la professionalitat dels teus serveis són trets diferenciadors, aleshores Profectus Living et vol conèixer. Escriu-nos un correu electrònic a careers@profectus-living.com amb el teu CV i ens posarem en contacte amb tu.

Vols que t'acompanyem?

Desplaceu-vos a la part superior